понедельник, 1 августа 2011 г.

Ініціатива "Парк Героїв"

Громадська ініціатива з порятунку Парку Героїв для висвітлення подій і своєї діяльності отримала Інтернет-сайт:http://geroiv.at.ua/ 

 Також було створено спеціальну групу у Фейсбукє: http://www.facebook.com/groups/parkgeroiv/ 


 Тепер Важливе! 

 Події навколо Парку Героїв це чергове випробування для мешканців нашого спільного Ірпеня. Це випробовування нашого бажання жити в своєму місті, на своїй землі згідно нашої уяви про комфортне життя у себе вдома. І саме сила нашого бажання визначає майбутнє нашого комфорту, визначає: чи залишаться лісопаркові зони де будуть гратися наші діти. Чи буде наше спільне місто Ірпінь комфортним для наших дітей в майбутньому. 



 Саме Важливе! 

 Наше ставлення до нашого спільного минулого визначає: як наше ставлення до наших ближніх сьогодні, так і ставлення до нас самих, і, безумовно, визначає як будуть ставитись до наших дітей в майбутньому. Спираючись на вищесказане, ми усвідомлюємо необхідність зберегти від зазіхань, або інших "прикрих помилок" Братську Могило по вулиці Героїв в м. Ірпінь, парк біля цієї могили, Дитячий Парк по вулиці Ломоносова та інші зелені зони в Ірпіні. Памятаймо, що саме від нас залежить збереження нашого міста заради майбутнього наших дітей.


Комментариев нет:

Отправить комментарий